Zwaar ongeval tussen twee vrachtwagens op E19 in Kontich zorgt voor kilometers file richting Antwerpen

Op de E19 raakten twee vrachtwagens betrokken bij een ernstige kop-staartaanrijding. Dat gebeurde in de staart van een file na een eerder ongeval in de Craeybeckxtunnel. De bestuurster van de aanrijdende vrachtwagen moest door de brandweer bevrijd worden uit het wrak. De vrouw verkeert niet in levensgevaar. Het ongeval zorgt voor veel verkeershinder.

Na een eerder ongeval met 5 voertuigen in de Craeybeckxtunnel, stond er een file op de E19 tot Kontich. In de staart van die file reed een vrachtwagen in op een andere vrachtwagen.

De bestuurster van de aanrijdende vrachtwagen zat voor een lange tijd gekneld in het wrak en moest door de brandweer worden bevrijd. Zij werd naar het ziekenhuis overgebracht, maar is buiten levensgevaar.

Door het ongeval zijn de pechstrook en de twee rechtse rijstroken op de E19 richting Antwerpen volledig versperd en is de file richting de stad aanzienlijk. Enkel de twee linkse rijstroken zijn nog vrij voor het verkeer.

Meest gelezen