Stad Dendermonde

Dendermonde deelt postkaartjes uit in Ros Beiaardthema voor Valentijn

Stad Dendermonde en het Ros Beiaardcomité hebben, speciaal voor Valentijn, postkaartjes gemaakt om vrienden of geliefden een hart onder de riem te steken. De kaartjes zijn gratis te verkrijgen bij de toeristische dienst. 

In Dendermonde wilden ze iets speciaals doen met Valentijn en het Ros Beiaard. De stad en het comité riepen de hulp in van illustratrice Katrijn Jacobs om postkaarten te ontwerpen. Jacobs maakte 5 unieke kaartjes van het Ros Beiaard, Indiaan, Mars, Goliath en de knaptanden. Dat zijn belangrijke figuren uit de Ros Beiaard-legende. De stad lanceert de postkaartjes om vrienden, familie, buren of geliefden een hart onder de riem te steken met een mooie boodschap. 

(Bekijk de verschillende postkaartjes hieronder.)

Stad Dendermonde
Stad Dendermonde
Stad Dendermonde
Stad Dendermonde

Meest gelezen