Foto: Troostwijk Auctions

Inboedel discotheek Highstreet in Hoogstraten wordt geveild: rookmachine, danskooi en condoomautomaten te koop

Fans van de voormalige discotheek Highstreet in Hoogstraten kunnen een aandenken van de club in huis halen via een online veiling. Meer dan 180 stuks uit het interieur worden per opbod verkocht. Naast meubilair, reclameverlichting en koelkasten zitten er ook specialere dingen tussen zoals een danskooi en een rookmachine. 

Midden jaren 1980 opende discotheek Highstreet de deuren op de Sint-Lenaartseweg in Hoogstraten. De oprichter, Fred van Ostaeijen, baatte het gebouw al sinds 2014 niet meer uit, maar hij is er wel nog eigenaar van. De discotheek moest in maart vorig jaar verplicht de deuren sluiten door corona en ging in september failliet. 

Nu worden 183 spullen van de discotheek verkocht via een online veiling bij Troostwijk Auctions. Daar zitten barkrukken en ander meubilair tussen maar ook reclameverlichting, koelkasten en condoomautomaten. Ook een danskooi (foto bovenaan artikel) is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Op 17 februari wordt de veiling afgesloten. 

Meest gelezen