Drie politieagenten gewond bij controle van motorrijder in Laken

Bij een controle van een motorrijder in de Brusselse gemeente Laken, zijn drie agenten gewond. Dat schrijft Het Nieuwsblad en werd bevestigd door de woordvoerder van de Brusselse politie. Drie mensen zijn gerechtelijk aangehouden. 

De politieagenten wilden zondagmiddag een motorrijder controleren die zonder helm reed. Volgens Het Nieuwsblad probeerde de motorrijder aan de controle te ontsnappen en werden de drie agenten vervolgens aangereden door een auto. De motorrijder stopte uiteindelijk en is met twee anderen naar het politiebureau overgebracht.

De drie politieagenten werden naar het ziekenhuis overgebracht. Intussen mochten ze het ziekenhuis verlaten, ze zijn acht dagen arbeidsongeschikt. De woordvoerder van de Brusselse politie Ilse Van de keere kan niets zeggen over de feiten en verwijst naar het Brusselse parket die de zaak onderzoekt. 

Meest gelezen