Camping Lilse Bergen opent vandaag nog niet

De campings en vakantieparken mogen vanaf vandaag opnieuw gasten ontvangen. Maar de grote camping op de Lilse Bergen in Lille gaat vandaag nog niét open. "We zijn een beetje in snelheid gepakt", vertelt Bart Verheyen, directeur van de Lilse Bergen op Radio 2 Antwerpen.

Gisteren (zondag) werd een ministerieel besluit gepubliceerd waarin staat dat gemeenschappelijke sanitaire gebouwen op campings ook mogen heropenen. Voor Bart Verheyen, directeur van de Lilse Bergen, kwam deze beslissing als een verrassing.  "Alle gebouwen moeten gepoetst en coronaproof gemaakt worden. Dus nu gaan wij er alles aan doen om bepaalde sanitaire delen te openen tegen de start van de krokusvakantie, komende vrijdag."

We doen er alles aan om onze sanitaire gebouwen deels te openen tegen het begin van de krokusvakantie

Bart Verheyen, directeur Lilse Bergen

Er zijn ruim 500 plaatsen op de camping van de Lilse Bergen. Een deel daarvan wordt verhuurd, stacaravans en huisjes, maar die kan je pas vanaf de paasvakantie boeken.

Meest gelezen