Studio 100

Al meer dan 3.500 kandidaten willen nieuwe Klaasje worden bij K3, een derde onder hen jongens

Zingen en dansen op een podium, op tv of in een film, als lid van K3: het is duidelijk dat veel jongeren daarvan dromen. Een dag nadat bekend werd dat Klaasje K3 verlaat, zijn er al meer dan 3.500 aanvragen binnengelopen om haar te vervangen, laat Studio 100 weten. Eén derde daarvan zijn jongens, want die kunnen nu ook voor het eerst naar een plaatsje in K3 meedingen.

Eén dag nadat Klaasje ("de blonde") op een druk bijgewoonde persconferentie liet weten dat ze K3 zal verlaten, lopen de kandidaturen om haar plaats in te nemen volop binnen.

Naast het nieuws dat ze de populaire groep zal verlaten deed Studio 100 meteen ook een oproep naar een opvolgster of opvolger. Dat laatste is nieuw: ook jongens kunnen zich dus inschrijven om deze felbegeerde plaats te bemachtigen.

Momenteel (woensdagmiddag) staat de teller op 3.778 inschrijvingen, waarvan één derde jongens, meldt het productiehuis Studio 100.

De inschrijvingen lopen nog altijd. Je moet wel ouder zijn dan 18 jaar. Iedereen die drie shows per dag aankan is welkom, laat Studio 100 nog weten

Toen vijf jaar geleden werd gezocht naar een volledig nieuwe K3 - toen Karen, Kristel en Josje alle drie gingen stoppen - schreven zich in totaal zo'n 6.000 mensen in. 

Studio 100

Meest gelezen