Gaskachel vat vuur en veroorzaakt brand in Sint-Katelijne-Waver

Rond kwart over 2 deze namiddag brak er een woningbrand uit in de Stationsstraat in Sint-Katelijne-Waver. De garage en de achterbouw zijn vernield. De brand werd veroorzaakt door de gaskachel die vuur vatte. De bewoners waren thuis, maar zijn ongedeerd. 

Op donderdagnamiddag brak er een brand uit in een woning in Sint-Katelijne-Waver. De garage en de achterbouw werden volledig vernield. De brandweer is erin geslaagd om het woongedeelte van het huis brandvrij te houden. De brand is onder controle.

De bewoners waren thuis en bleven ongedeerd. De oorzaak van de brand was een gaskachel die vuur vatte. In de achterbouw waren ook nog 2 gasflessen aanwezig, maar die zijn gelukkig niet ontploft.  De Stationsstraat is door de bluswerken gedeeltelijk afgesloten.

Meest gelezen