Justin Timberlake reageert op Spears-documentaire: "Excuses omdat ik niet genoeg gedaan heb"

De Amerikaanse zanger Justin Timberlake heeft zich geëxcuseerd nadat hij in de nieuwe documentaire "Framing Britney Spears" opgevoerd werd als een van de mensen die een aandeel heeft gehad in de mentale instorting van Britney Spears. Timberlake en Spears hadden een relatie van 1999 tot 2002.

De voorbije dagen riepen heel wat fans van Britney Spears op sociale media Justin Timberlake op om zijn excuses aan te bieden omdat hij Britney Spears onheus zou gedumpt hebben in 2002. In de nieuwe documentaire "Framing Britney Spears" wordt geponeerd dat Timberlake ten koste van Britney Spears zijn eigen carrière een boost wou geven.

In een lange instagramboodschap excuseert Justin Timberlake zich vandaag. "Ik heb de boodschappen, tags, reacties en commentaren gezien en ik wil erop antwoorden. Het spijt me zeer voor de momenten in mijn leven die hebben bijgedragen aan het probleem, waarop ik voor mijn beurt heb gesproken of net niet gesproken heb. Ik begrijp dat ik tekortgeschoten ben", schrijft Timberlake.

De zanger zegt dat hij zich uitdrukkelijk wil excuseren bij Britney Spears en Janet Jackson. Na de uitzending van de halftimeshow van de Super Bowl in 2004 gingen Timberlake en Jackson viraal, omdat  Timberlake tijdens de live-uitzending een borst van Jackson had ontbloot.

Meest gelezen