Radio 2

Inbreker op de vlucht in Gent aangereden door trein, man is op slag dood

In Gent is de voorbije nacht een inbreker om het leven gekomen toen hij op de vlucht was voor de politie. De 21-jarige man wilde een spoorweg oversteken, maar werd gegrepen door een trein. Hij had kort daarvoor ingebroken in een winkel in Sint-Amandsberg. 

Afgelopen nacht heeft een jongeman van 21 jaar samen met 2 kompanen ingebroken in een winkel in Sint-Amandsberg. Het inbraakalarm ging af, en de politie kwam ter plaatse. De 3 verdachten konden de winkel nog uitvluchten met de buit, maar dat liep voor 1 van hen fataal af. 

De 21-jarige verdachte vluchtte in de richting van de treinsporen. Hij werd daar aangereden door een werktrein, er waren dus geen passagiers. De man was op slag dood. Een beetje verder werd een stuk van de buit teruggevonden. Iets later vond de politie ook een tweede verdachte in een tuinhuis in de buurt. Hij had ook een deel van de buit in zijn handen. De derde verdachte is nog steeds spoorloos. 

Radio 2
kasto80

Meest gelezen