Vrouw overleden na botsing met vrachtwagen op de A12 in Aartselaar

Rond kwart over 6 vanmorgen gebeurde een zwaar verkeersongeval op de A12 in Aartselaar in de richting van Brussel. Een auto en een vrachtwagen botsten er op elkaar. De bestuurster van de auto moest door de brandweer worden bevrijd. Ze werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht waar ze even later overleed. De A12 is volledig afgesloten en er is veel verkeershinder. 

Volgens de verklaringen van de vrachtwagenchauffeur zou de autobestuurster door het rode licht zijn gereden toen ze de A12 overstak vanuit de Helststraat. Ze raakte zwaargewond en overleed even later aan haar verwondingen. De dienst fotogrammetrie van de federale politie komt nog ter plaatse voor vaststellingen van het ongeval. De A12 in de richting van Brussel blijft zolang versperd. Dat zorgt ook voor veel verkeershinder op de parallelbaan Boomsesteenweg en de omliggende straten. 

 

 

Meest gelezen