Dodelijk verkeersongeval met 2 vrachtwagens op A12 in Hoevenen

Op de A12 in Hoevenen is deze namiddag een dodelijk verkeersongeval gebeurd in de richting van Antwerpen. Bij het ongeval zijn 2 vrachtwagens betrokken. Een vrachtwagenchauffeur is daarbij om het leven gekomen.

Rond kwart voor drie deze middag gebeurde een zwaar verkeersongeval op de A12 in Hoevenen in de richting van Antwerpen. Door het ongeval is de rechterrijstrook versperd. Er staat een file vanaf Stabroek.

Het ongeval op de A12 in Hoevenen gebeurde in de staart van de file. Die file stond er door een defecte vrachtwagen op de A12 in Ekeren.

De bestuurder van de aanrijdende vrachtwagen werd door de brandweer bevrijd. Voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat. Hij overleed ter plaatse. De bestuurder van de aangereden vrachtwagen raakte niet gewond.

Bekijk het verslag uit "Het Journaal" hier:

Videospeler inladen...

Meest gelezen