Foto: Radio 2

Bestelwagen koerierdienst brandt uit op E19 Mechelen, geen gewonden

Rond 10 uur vanmorgen vatte een bestelwagen vuur op de E19 ter hoogte van Mechelen-Noord in de richting van Antwerpen. De bestelwagen vervoerde pakjes van de koerierdienst PostNL, deze kunnen door de brand niet meer geleverd worden. Door de bluswerken is enkel de linkerrijstrook vrij, wat zorgt voor file vanaf Mechelen-Zuid.

Wellicht is de brand ontstaan door een technische defect onder de motorkap. De bestelwagen brandde grotendeels uit waardoor de pakjes die vervoerd werden niet meer leverbaar zijn. Voor de bluswerken werden enkele rijstroken afgesloten, waardoor er een file is vanaf Mechelen-Zuid. Momenteel wordt de bestelwagen getakeld en de brandweer reinigt de rijbaan. Bij de brand raakte gelukkig niemand gewond.

Foto: Radio 2

Meest gelezen