ZOO Planckendael

Ook abonnees moeten voortaan reserveren voor bezoekje aan Zoo Antwerpen en Planckendael

Vanaf morgen moet je ook als je een abonnement hebt een tijdslot reserveren bij een bezoekje aan Zoo Antwerpen en Planckendael. Sinds de heropening van de dierentuinen konden abonneehouders vrij binnen en buiten. "Met het mooie weer verwachten we zo veel bezoekers dat we niet anders kunnen dan iedereen vragen om te reserveren", vertelt woordvoerster Ilse Segers op Radio 2 Antwerpen.

De komende dagen wordt er mooi lenteweer verwacht en zowel bij Zoo Antwerpen als Planckendael verwachten ze veel bezoekers. "Om alles op een coronaveilige manier te kunnen laten verlopen, vragen we daarom dat abonnees vanaf morgen ook een tijdslot reserveren", klinkt het bij de dierentuinen.

Dat moet enkel in weekends en op vakantie-en feestdagen. "Tijdens de week mogen abonnees, in tegenstelling tot gewone bezoekers, nog steeds vrij binnen en buiten", zegt woordvoerster Ilse Segers. Planckendael en Zoo Antwerpen zullen dit weekend tussen 16u en 18u wel exclusief open zijn voor abonnees.

Bekijk hier de reportage van "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen