Radio 2

Gezin uit Deinze kan net op tijd vluchten voor uitslaande brand: "Huis is verloren maar iedereen ongedeerd"

In Wontergem, bij Deinze, is een woning zondagochtend volledig uitgebrand. Het gezin dat er woonde zal nu tijdelijk opgevangen worden in een noodwoning.

Zondagochtend vernielde een uitslaande brand een villa in de Tabakstraat in Wontergem, bij Deinze.  De brandweer was snel ter plaatse met zo’n 30 manschappen en had de brand ook snel onder controle, na een klein uurtje was het vuur geblust. 

Oorzaak van de brand is een kortsluiting in de keuken van de woning

Geert Raveel, luitenant bij de brandweer

Het gezin dat er woonde, kon net op tijd vluchten en bleef ongedeerd. De woning zelf is helemaal vernield. De bewoners worden nu eerst tijdelijk opgevangen bij buren en familie.  Volgende week zouden ze sowieso verhuizen naar aan andere woning.

kasto80

Meest gelezen