Buschauffeur Sandra: "Zalig dat ik opnieuw kinderen op schoolreis mag meenemen"

Leerlingen in het lager en middelbaar onderwijs mogen vanaf half maart opnieuw op daguistap gaan. "Zalig nieuws voor ons buschauffeurs", reageerde Sandra Moons uit Vorselaar in de app van Radio 2. 

Vanaf 15 maart mogen schoolkinderen opnieuw op uitstap met hun klasbubbel. "Zalig dat de schoolreizen weer kunnen doorgaan", reageert Sandra Ooms op Radio 2 Antwerpen. "Ik ben buschauffeur bij reizen Poelman in Vorselaar en het zijn zeer kalme tijden.  We doen nu versterkingsritten voor de Lijn maar het mag wat meer zijn. Het wordt voor mij een prachtig moment wanneer ik opnieuw volop daguitstappen kan doen met de schoolkinderen." 

Lastige schoolkinderen?

Scholen mogen het openbaar vervoer niet gebruiken voor hun daguitstap. Goed nieuws voor de touringcarbedrijven vindt Sandra. "We hebben zo lang stilgestaan. Laat ze maar komen, ik vind schoolkinderen allesbehalve lastige passagiers. Ik vind het geweldig om hen op schoolreis mee te nemen." En de populairste bestemmingen? "De klassiekers blijven het goed doen zoals de Efteling, Bobbejaanland of een speeltuin. Ik mag als buschauffeur trouwens ook mee naar binnen, dat zit inbegrepen in het pakket."   

Bekijk hier de reportage van "Het Journaal" over de touringcarbedrijven:

Videospeler inladen...

Meest gelezen