Dodelijk ongeval in Wellen: 19-jarige komt om het leven

Op het kruispunt van de Opeindestraat en de Kortessemstraat botsten dinsdagavond twee wagens op elkaar. De brandweer moest het 19-jarig slachtoffer uit de auto bevrijden. Maar alle hulp kon niet meer baten.

Een auto en een bestelwagen botsten tegen elkaar en de auto belandde door de klap in de gracht. Het slachtoffer zat gekneld en de brandweer moest hem bevrijden. Maar alle hulp kon niet baten. De inzittende van de bestelwagen werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

De jongen was net 19 geworden

Els Robeyns, burgemeester Wellen

"De jongen was gisteren net 19 jaar geworden", zegt een aangeslagen burgemeester Els Robeyns (sp.a). "De hulpdiensten waren snel ter plaatse, ze hebben lang geprobeerd om de jongen te reanimeren maar het heeft niet mogen zijn."

De Opeindestraat was enkele uren afgesloten voor het verkeer. De verkeersdeskundige onderzoekt hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren.

Meest gelezen