KSC Oostrozebeke

Gemeente Gavere investeert in nieuwe gebouwen voor 2 voetbalclubs: “We hadden het moeilijk om onze spelers een kleedkamer te bezorgen”

De gemeente Gavere investeert in nieuwe gebouwen voor 2 voetbalploegen. De clubs hadden te weinig kleedkamers voor de voetballers. Zo krijgt KSC Dikkelvenne 6 bijkomende kleedkamers met een ontvangstruimte voor bezoekende ploegen. “Het is een mooi gebaar van de gemeente dat ze in coronatijden investeren in onze voetbalclubs”, zegt Geert Gevaert van de voetbalclub. 

KSC Dikkelvenne krijgt 6 extra kleedkamers met een ruimte om andere voetbalploegen te kunnen ontvangen. "Een serieuze vooruitgang in accommodatie naar opvang toe", vindt Geert Gevaert van de club. “We hadden het moeilijk om onze jonge spelers een kleedkamer te bezorgen. Op zaterdag spelen de jeugdploegen en het 11-tal, waardoor het improviseren was hoe we onze spelers een deftige kleedkamer zouden bezorgen. Nu is dat probleem ook opgelost, vertelt Gevaert. 

Het is een mooi gebaar van de gemeente om te investeren in onze voetbalclubs
Geert Gevaert van KSC Dikkelvenne

Wanneer de bouw start is nog niet duidelijk. “Dat wordt nog uitgezocht, maar als het van mij afhangt, mogen ze morgen beginnen met verbouwen”, lacht Gevaert. 

kasto80

Meest gelezen