Videospeler inladen...

Kind van 7 jaar sterft na aanrijding met terreinwagen in Schoten

In Schoten is een meisje overleden na een tragisch ongeval met een terreinwagen. Het kind van 7 jaar wilde vermoedelijk de straat oversteken, maar kwam onder de aanhangwagen van de auto terecht. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk. 

Een zevenjarig meisje is overleden na een verkeersongeval op de Horstebaan in Schoten. Het kind kwam onder de aanhangwagen van een terreinwagen terecht toen het de straat wou oversteken op weg naar school. De brandweer probeerde het geknelde slachtoffertje nog te bevrijden, maar het kind overleed ter plaatse.

Het parket van Antwerpen heeft een verkeerdeskundige gestuurd om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Volgens de eerste gegevens zou de auto niet te snel gereden hebben. Slachtofferhulp is ter plaatse om de ouders op te vangen en ook om de chauffeur van de auto bij te staan.

Meest gelezen