Ongeval veroorzaakt lange file op E313 Wommelgem

In de ochtendspits botsten 2 vrachtwagens op de E313 in Wommelgem. Slechts 1 rijstrook is vrij. Er staat een lange file in de richting van Antwerpen. Er vielen geen gewonden.

Rond 6.45 uur deze ochtend botsten 2 vrachtwagens kop-staart op elkaar. Het ongeval gebeurde op de E313 in Wommelgem in de richting van Antwerpen. Twee rijstroken en de busstrook zijn er versperd. Enkel de linkerrijstrook is nog vrij voor het verkeer.

Het verkeer op de E313 is stilgevallen. Er staat een file op de E313 van voor Massenhoven en op de E34 vanaf Zandhoven. Bestuurders moeten rekening houden met een wachttijd van 2 uren. Wie van oost naar west moet rijdt beter om via Brussel.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De brandweer is ter plaatse om de rijbaan te reinigen.

Meest gelezen