Radio 2

Tiental mensen langs parcours van Omloop Het Nieuwsblad: “Het wordt tijd dat de horecazaken heropenen”

Enkele bekende wielerploegen hebben het parcours van aanstaande zaterdag van Omloop Het Nieuwsblad verkend. Op de Haaghoek waren een paar mensen aanwezig om te kijken. Café-uitbater Patrick uit Zwalm was er ook bij: “Het wordt tijd dat de horecazaken heropenen”, zegt hij.

Een tiental mensen kwam kijken naar de verkenning van de renners op de Haaghoek. “Het was niet gemakkelijk voor ons om in het weekend naar de koers te komen kijken, omdat we dan meestal aan het werken zijn. Maar door corona hebben we nu geen werk meer”, vertelt Patrick.

De mensen die komen kijken willen iets drinken en een sanitaire stop doen
Patrick

De café-uitbater uit Zwalm vindt dat de cafés moeten heropenen. “De Ronde van Vlaanderen en Het Nieuwsblad passeren langs ons café. De mensen die komen kijken willen iets drinken en een sanitaire stop doen”, besluit Patrick. 

kasto80

Meest gelezen