Bejaarde man sterft in woningbrand in Watermaal-Bosvoorde, brand vermoedelijk aangestoken

In Watermaal-Bosvoorde is een man omgekomen bij een zware brand, zijn vrouw kon gered worden. De brand brak vanmorgen vroeg uit in een woning aan de Gaailaan. Er werden ook brandversnellers gevonden, er is een vermoeden dat de man de brand zelf heeft aangestoken. 

Vanmorgen moest de brandweer uitrukken voor een brand in een woning in Watermaal-Bosvoorde. De twee bejaarde bewoners werden door de hulpdiensten uit het brandende huis gehaald. Ze werden ter plaatse verzorgd door een dokter. De man was er slecht aan toe, hij werd nog gereanimeerd maar overleed aan zijn verwondingen. Zijn vrouw hield er alleen een rookvergiftiging aan over.

Brandversnellers

In het huis zijn brandversnellers gevonden. Er is een vermoeden dat de man de brand zelf heeft aangestoken om zichzelf van het leven te beroven en ook zijn vrouw om het leven te brengen. 

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht op het telefoonnummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

Meest gelezen