Automobilist zonder rijbewijs vlucht weg voor politie en rijdt 100km/u in zone 30

Een politieachtervolging eindigde donderdagavond met een crash in Hoboken. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en wordt bevestigd door de politie. De autobestuurder was gevlucht voor de politie en reed aan hoge snelheid weg. Uiteindelijk botste de chauffeur tegen een geparkeerde auto. Hij had geen rijbewijs.

Aan de Ijskelderstraat had de politie een chauffeur opgemerkt met een nogal agressieve rijstijl. Toen ze hem wilden controleren, gaf de man plankgas. Hij reed aan hoge snelheid, zelfs 100 kilometer per uur waar je maar 30 mag, en reed ook door een rood licht. De chauffeur botste uiteindelijk aan de Lageweg tegen een geparkeerde wagen. De twee inzittenden vluchtten weg maar werden door de politie gevat. 

De chauffeur reed zonder rijbewijs, dat zou eerder zijn ingetrokken. Mogelijk is dat de reden waarom hij vluchtte voor de politie. Er vielen geen gewonden maar de vluchtauto raakte zwaar beschadigd en moest worden getakeld.

Meest gelezen