Radio 2

Moorslede krijgt er een extra stukje tuin bij: "Het wordt een parkje in het centrum van Slypskapelle. Dat zal wel aantrek hebben" 

In Moorslede gaat de tuin van de vroegere pastorij in Slypskapelle open voor het publiek. Het gemeentebestuur heeft een overeenkomst gesloten met de kerkfabriek. 

Heb jij in deze coronatijden ook al meerdere keren hetzelfde wandeltochtje gemaakt? Dan is er alvast voor de Moorsledenaren goed nieuws. Zij krijgen er een extra stukje groen bij. "Een nieuw parkje in het centrum van het dorp", zegt schepen Nessim Ben Driss (Visie). Mensen gaan meer en meer fietsen en wandelen. Dankzij het openstellen van de tuin komt er een mooi stukje groen bij."

Nieuwe bestemming voor pastorij

De pastorij van Slypskapelle, die al een tijd leeg staat, krijgt ook een nieuwe bestemming. De gelijkvloerse verdieping wordt de nieuwe stek van jeugdvereniging Flapuit. De bovenverdieping is voor het trommelkorps van de plaatselijke muziekvereniging.

Radio 2

Meest gelezen