archieffoto

Jonge bestuurder ramt vijf wagens bij ongeval in Menen

Een man van 25 jaar heeft afgelopen nacht vijf wagens aangereden in de Lauwestraat in Menen. Bij het ongeval raakten ook twee woningen beschadigd. Er vielen geen gewonden. De bestuurder testte positief op alcohol en drugs, zo meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk.

De jonge bestuurder was op weg met zijn wagen nadat de avondklok was ingegaan. In een flauwe bocht in de Lauwestraat verloor hij de controle over het stuur. Hij reed tegen een geparkeerde wagen, waarna een domino-effect ontstond. Vijf wagens raakten ernstig beschadigd, en ook de gevels van twee huizen werden geraakt.

De politie kwam ter plaatse en nam een drugs- en alcoholtest af van de bestuurder. De jongeman testte positief op beide.

Meest gelezen