Extra signalisatie aan herdenkingsplek voor verongelukte Loes (7) in Schoten

Op de plek waar vorige week de zevenjarige Loes verongelukte, is nu een grote muur  van bloemen, ballonnen, knuffels en tekeningen van eenhoorns te zien. Heel wat mensen willen op die manier hun medeleven tonen met de familie. De Schotense politie heeft op de Horstebaan zelfs extra signalisatie aangebracht, om nieuwe ongevallen te vermijden.

Aan de plek waar vorige week de 7-jarige Loes verongelukte in Schoten, is extra signalisatie aangebracht. Aan de Horste-baan, op de hoek met de Amerlo-laan, werden heel wat bloemen, tekeningen en knuffels gelegd om Loes te herdenken. Omdat de politie wil vermijden dat op die plek nog meer ongevallen gebeuren, is er extra signalisatie aangebracht. Loes overleed vorige week toen ze, op weg naar school, de drukke Horste-baan wilde oversteken en onder de wielen van een aanhangwagen terechtkwam.
 

Meest gelezen