Videospeler inladen...

Lange file in Diepenbeek na ongeval met drie vrachtwagens

In Diepenbeek zijn drie vrachtwagens op elkaar ingereden. Het ongeval gebeurde op de Nieuwstraat, dat is de drukke gewestweg tussen Genk en Diepenbeek. Een chauffeur zat vast in de cabine van de vrachtwagen en moest bevrijd worden door de brandweer. Er stond onmiddellijk een lange file in de richting van Diepenbeek. Ook in de richting van Genk staat er een lange kijkfile. 

Het kopstaartongeval gebeurde rond twee uur vanmiddag op de Nieuwstraat ter hoogte van het Q8-tankstation. De brandweer moest een chauffeur uit de stuurcabine bevrijden.  Ook een MUG kwam ter plaatse. Twee chauffeurs raakten lichtgewond en werden uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Er stond meteen een lange file in beide richtingen. De politie onderzoekt de omstandigheden van het ongeval. 

Meest gelezen