Videospeler inladen...

Amerikaanse zangeres Dolly Parton krijgt inenting tegen corona en past voor de gelegenheid haar hit "Jolene" aan

De Amerikaanse zangeres Dolly Parton heeft haar eerste prik tegen corona  gekregen. En dat heeft ze op haar gehele eigen wijze laten weten op Twitter. Ze roept ook iedereen op om zich te laten vaccineren.

"Dolly krijgt een dosis van haar eigen medicijn", staat er te lezen op het Twitteraccount van Dolly Parton. De zangeres had eerder namelijk voor 1 miljoen dollar mee geïnvesteerd in de ontwikkeling van het Moderna-vaccin. "Ik ga eindelijk mijn vaccin krijgen. Ik ben zo opgewonden. Ik ben oud genoeg om het te krijgen én slim genoeg om het te krijgen", zegt Dolly Parton in een bijbehorend filmpje.

Bekijk hier fragmenten uit haar campagnevideo: (lees daaronder verder)

Videospeler inladen...

Voor de gelegenheid heeft de zangeres ook haar hit "Jolene" in een coronajasje gestoken. "Vaccine, vaccine, vaccine, vaccine. I'm begging of you, please don't hesitate. Vaccine, vaccine, vaccine, vaccine. Cause once you're dead, then that's a bit too late", klinkt het.  (Vaccin 4x. Ik smeek je, aarzel niet. Vaccin 4x. Want als je eenmaal dood bent, is het een beetje te laat.)

Grappig, maar ook bloedserieus, beseft Dolly Parton naar eigen zeggen. "We willen allemaal terug naar het normale leven en daarvoor is een prik nodig", klinkt het.

Meest gelezen