Radio 2

Bestuurder rijdt in op café op Markt van Houthulst

Op de Markt van Houthulst is er vannacht een bestuurder ingereden op een café. Misschien was hij onwel geworden achter het stuur. De hulpdiensten hebben hem naar het ziekenhuis in Ieper gebracht. Hoe erg hij eraan toe is, weten we nog niet. 

Het ongeval gebeurde rond 1 uur in de nacht van maandag op dinsdag. Een bestuurder die uit de richting van Zarren kwam, reed aan het kruispunt van de Markt gewoon rechtdoor. De wagen raakte er een verkeersbord en drie paaltjes, denderde over het pleintje en crashte uiteindelijk in de gevel van het café De Trimard.

"Toen we aankwamen, zat de bestuurder bewusteloos in zijn auto", zegt brandweerkapitein Lode De Keyser van de post Houthulst. "De ambulance riep een MUG-team erbij. De man werd gewond naar het Jan Ypermanziekenhuis in Ieper gebracht. De schade aan het café is groot. We hebben het gebouw moeten stutten."

 

Meest gelezen