Familie roept op om niet naar de kerk te komen voor begrafenis verongelukte Loes uit Schoten

De familie van Loes, het meisje van zeven dat vorige week overleed bij een verkeersongeval aan de Horstebaan in Schoten is zeer dankbaar voor de vele steunbetuigingen van de afgelopen dagen. Toch roept ze op om donderdag niet naar de kerk te komen voor de begrafenis van Loes. De nabestaanden kiezen ervoor om de plechtigheid in beperkte kring te houden. Er zal wel een livestream zijn zodat iedereen die wil, de plechtigheid online kan volgen.

De begrafenis van Loes, het meisje van zeven dat vorige week overleed bij een verkeersongeval in Schoten, zal in beperkte kring plaatsvinden. Dat heeft de familie van Loes laten weten. De nabestaanden zijn dankbaar voor de vele steunbetuigingen en acties van de voorbije dagen, maar willen liever in alle rust afscheid nemen van Loes. 

Loes overleed vorige week woensdag toen ze onder de aanhangwagen van een terreinwagen terechtkwam. Ze was onderweg naar school. De politie van Schoten heeft intussen al extra signalisaties aangebracht aan de drukke Horstebaan, waar het ongeluk gebeurde.

De voorbije dagen betuigden mensen hun steun met hartverwarmende initiatieven. Ze tekenden eenhoorns, het lievelingsdier van Loes en hingen die tekeningen aan hun raam. De kinderen van de school waar Loes zat, knutselden een symbolische erehaag tot aan de laatste rustplaats van Loes. En ook op sociale media vielen er vele steunbetuigingen te noteren. De begrafenis van Loes vindt donderdag plaats in de Sint-Cordulakerk in Schoten. Wie wil kan de plechtigheid volgen via deze livestream  met inlogcode 40432031.

Meest gelezen