Huwelijk ook mogelijk in kasteel Coloma in Sint-Pieters-Leeuw

In Sint-Pieters-Leeuw zullen koppels vanaf volgende maand ook kunnen huwen in het kasteel Coloma. Dat zal mogelijk zijn op één vrijdag en één zaterdag per maand. Tijdens de zomer wordt dat aantal verdubbeld.

Koppels die willen huwen in Sint-Pieters-Leeuw, kunnen dat vanaf volgende maand doen op de unieke locatie van het kasteel Coloma. Die gelegenheid wordt twee dagen per maand geboden, telkens op vrijdag en zaterdag. Tijdens de vakantiemaanden juli en augustus wordt dat aanbod opgetrokken naar 4 dagen.  Opdat koppels zich tijdig zouden kunnen voorbereiden op de grote dag, zullen de data voor het volgende jaar telkens voor 30 april gepubliceerd worden op de website van de gemeente. Jubilarissen zullen  vanaf midden 2022 ook terecht kunnen in het kasteel, maar hiervoor moeten nog enkele werken uitgevoerd worden aan de hoofdingang om die toegankelijker te maken.   

Meest gelezen