Archieffoto ter illustratie

Politie Sint-Pieters-Woluwe ontdekt huis vol cannabis en xtc-pillen

Een opmerkelijke drugsvangst in Sint-Pieters-Woluwe. De politiezone Montgomery ontdekte in een woning aan de Jules de Troozlaan vijf kweekkamers vol cannabisplanten. Ook werden xtc-pillen teruggevonden. De verdachten, een koppel, werden na verhoor vrijgelaten.

Na een hele reeks meldingen van buurtbewoners over verdachte handelingen in een huis in de Jules de Troozlaan, ging de politiezone Montgomery op onderzoek uit. Al snel was duidelijk dat er drugs werden  geproduceerd in het gebouw. Na observatie en buurtonderzoek van de afdeling verdovende middelen van de lokale recherche was duidelijk dat er in het huis verdovende middelen, xtc-pillen, werden verkocht. Bij een huiszoeking vonden de speurders ook nog eens vijf kweekkamers gevuld met 188 cannabisplanten. Alle planten en  97 xtc-pillen werden in beslag genomen. 

Een verdachte en zijn vriendin werden opgepakt en meegenomen voor verhoor. Beide werden door de onderzoeksrechter vrijgelaten onder voorwaarden in afwachting van het verdere onderzoek. 

Meest gelezen