Foto: Radio 2

Grote hoop paardenmest gedropt op oprit Nijlens gezin: "Niemand heeft vijanden, we staan voor een raadsel"

Groot was de verbazing van een gezin uit Nijlen, toen ze merkten dat iemand een grote hoop paardenmest voor hun deur had afgezet. Ze wonen in de Korenstraat, en niemand in de straat had iets gezien. "We wonen in een gezellige straat en hebben geen vijanden, ik kan me niet voorstellen dat iemand dit zou doen om ons te pesten", vertelt Joeri Van der Mieren aan Radio 2 Antwerpen.  

Toen Joeri Van der Mieren woensdag buiten kwam, zag hij een grote hoop paardenmest op hun oprit. "Wij hadden niets besteld en onze buren, met wie we een gemeenschappelijke oprit hebben, ook niet. Het lag voor de deur van één van onze buurvrouwen. Toen we gisterenmiddag ons huis uit kwamen, zagen we de mest liggen. We zaten wel even met de handen in het haar toen we dat zagen."

Gelukkig was er één goede ziel, een tuinaannemer, die ons uit de nood heeft geholpen

Joeri Van der Mieren uit Nijlen

De buren zetten een oproep op Facebook met de vraag of iemand uit de buurt mest had besteld. "Behalve heel wat gekke berichten en gekke reacties kwam daar weinig reactie op. Toen we vroegen of we een aanhangwagen konden lenen, was er gelukkig één goede ziel, tuinaannemer Geert Leysen, die ons uit de nood heeft geholpen. Hij is gisterenavond met een aanhangwagen gekomen. We hebben met de buren de schop bovengehaald en dan is de mest naar een weide gebracht."

Wie de mest er heeft gedumpt, is nog altijd een groot raadsel. "We vragen ons nog altijd af of het een verkeerde levering was, of het toch opzettelijk is gebeurd om iemand te pesten. Maar we wonen in een gezellige buurt en niemand van onze buren heeft vijanden, dus ik kan me dat moeilijk voorstellen."

Meest gelezen