Bart Peeters
© VRT

Van Bart Peeters tot #LikeMe: kruim van Vlaamse muziek speelt volgende week 24 uur onafgebroken in Sportpaleis

Op 12 maart treden meer dan 100 artiesten de klok rond op in het Sportpaleis in Antwerpen, coronaveilig en zonder publiek. Kijken en luisteren kan digitaal en gratis. Ontdek de namen van 24 UUR LIVE hier.

Eerder was al bekendgemaakt dat Miguel Wiels en zijn band op een marathonsessie aan het broeden waren. Want een jaar na de eerste coronamaatregelen is  "de goesting om livemuziek opnieuw te beleven groot, zowel bij artiesten als publiek". Wiels is erin geslaagd om meer dan 100 collega’s uit de muziekwereld warm te maken voor een muzikale stunt: 24 uur aan één stuk door spelen in het Antwerpse Sportpaleis.

Niet in hokjes

De namen zijn vanmorgen bekendgemaakt. Van Axelle Red tot Urbanus, van Ozark Henry tot Christoff: het spectrum is breed. "Ik ben zeer blij dat er niet in hokjes wordt gedacht. 24 UUR LIVE is  genre-overschrijdend. Een waar feest van de muziek zal het worden," aldus Miguel Wiels. 

De optredens starten op 12 maart om 18 uur en lopen door tot de volgende dag. Alles verloopt coronaveilig voor de artiesten. Publiek zit er niet in de zaal. U kan 24 UUR LIVE digitaal en gratis volgen via www.hln.be. Daar kan u ook de volgorde per uur raadplegen.

Dit zijn de namen: #LikeMe - 2 Fabiola - Axelle Red - Axl Peleman - Barbara Dex -  Bart Herman - Bart Kaëll - Bart Peeters - Belle Perez - Bent Van Looy - BOBBY - Bokken & Bokken - Buurman - Carry Goossens - Celien Hermans - Christoff - Cleymans & Van Geel - Clouseau - Coco Jr - Daan - Dana Winner - Danny Wuyts - David Vandyck - De Geest - De Romeo's - Ella Luna - Erik van Neygen & Sanne - Eva De Roovere - Free Souffriau - Flip Kowlier - Garry Hagger - Geert Hoste - Gene Thomas - Gers Pardoel - Gert Bettens - Gert Verhulst - Gio Kemper - Guga Baúl - Günther Neefs - Guy Swinnen - Helmut Lotti - Isabelle A - Isolde Lasoen - Jacques Vermeire - James Cooke - Jan De Smet - Jonathan Dhondt/Jana - Lien Van De Kelder - Jasper Steverlinck - Jean Blaute - Jean Bosco Safari - Jo Lemaire - Jo Vally - Johan Verminnen - John Terra - K3 - Karen Damen - Kate Ryan - Koen Crucke - Kommil Foo - Kris Wauters - Kurt Burgelman - Laura Lynn - Laura Omloop - Laura Tesoro - Liliane Saint-Pierre - Lisa del Bo - Lindsay - Lissa Lewis - Luc Steeno - Mama's Jasje - Margriet Hermans - Marijn Devalck - Mathieu & Guillaume - Matthias Lens - Metejoor - Natalia - Nikolas (Janez Detd.) - Niels Destadsbader - Nina Butera - Ozark Henry - Pommelien - Raf Van Brussel - Regi & Camille - Rick de Leeuw - Ronny Mosuse - Sabien Tiels - Sam Gooris - Sandra Kim - Sarah - Sasha & Davy - Sean Dhondt - Sergio - Silke Mastbooms -  Silvy De Bie - Sioen - Sofie - Soulsister - Stan Van Samang - Stef Bos - Stefan Dixon - Tars Lootens & Alana & Steph Van Uytvanck - The Amazing Flowers - The Starlings - Tine & Pieter Embrechts - Tom Dice - Tom Helsen - Tom Vanstiphout - Tourist LeMC - Udo - Urbanus - Walrus  - Wendy Van Wanten - Wigbert - Willy Sommers - Wim Opbrouck - Wim Soutaer - Yannick Bovy - Yevgueni - Yves Segers

Meest gelezen