Mechelaar die cocaïne verpakt in Kinder Surprise veroordeeld tot 2 jaar cel

In Mechelen heeft de rechter een man van 50 veroordeeld tot 2 jaar effectieve gevangenisstraf voor drugshandel. De man verstopte cocaïne in lege verpakkingen van Kinder Surprise, de chocolade eieren waar normaal een kleine verrassing in zit. Hij werd betrapt met drugs op zak en bij de huiszoeking die daarop volgde, vonden de agenten nog zo'n 65 gram aan cocaïne. 

In september vorig jaar werd de man tegengehouden door een politiepatrouille. Omdat hij drugs op zak had, volgde er een huiszoeking. Daarbij werden 8 gebruikershoeveelheden cocaïne gevonden, onder andere in de diepvriezer en in de koelkast. De politie vond ook verschillende lege verpakkingen Kinder Surprise. De man bleek er drugs in te verstoppen. 

Volgens de man zou hij de drugs alleen maar verpakken, in opdracht van iemand anders. Meer dan een voornaam kon hij de politie alleen niet vertellen. De rechter veroordeelde hem voor drugshandel. Naast zijn celstraf moet de man ook een boete van 8.000 euro betalen. 

Meest gelezen