Radio 2

Politie op zoek naar dader die dertiger doodstak op Markt in Tielt

De politie is op zoek naar de dader van een dodelijke steekpartij in Tielt. In de nacht van zaterdag op zondag werd een man (33) uit Pittem met verschillende messteken verwond. Hij overleed in het ziekenhuis.

Het slachtoffer vluchtte na de steekpartij weg in een zijstraat van de Tieltse Markt en viel daar neer. De hulpdiensten probeerden de Pittemnaar nog te reanimeren maar hij overleed uiteindelijk in het ziekenhuis. Er is nog geen verdachte opgepakt.

Ook steekpartij in Roeselare

Ook in Roeselare was er een steekpartij, aan de Ronde Kom. Twee groepjes jongeren begonnen daar zondagmiddag te vechten. 1 iemand kreeg een messteek en raakte zwaargewond. Maar zijn toestand is ondertussen stabiel. Het gaat hier om een afrekening in het Afghaans milieu.

Meest gelezen