Man komt om het leven bij zwaar verkeersongeluk in Oudsbergen

In Oudsbergen is zaterdagavond een man van 28 om het leven gekomen bij een verkeersongeluk. De jongeman botste met zijn auto tegen een tractor. Het voertuig geraakte van de weg en belandde op zijn zij. 

Het dodelijk ongeluk gebeurde rond 19 uur op de Weg naar Helchteren ter hoogte van Meeuwen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse maar voor de 28-jarige bestuurder uit Oudsbergen kon geen hulp meer baten. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Het parket stuurde een verkeersdeskundige naar de plaats van het ongeluk om de juiste omstandigheden te onderzoeken. De Weg naar Helchteren werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Auto tegen huis in Zutendaal

In Zutendaal raakte zaterdag rond 21.30 uur een huis in de Dorpsstraat zwaar beschadigd nadat er een auto met hoge snelheid tegen was gereden. De chauffeur botste eerst tegen een geparkeerde auto en reed daarna tegen de voorgevel van het huis. De passagier, een vrouw van 19, raakte lichtgewond.

Meest gelezen