Brandweer bevrijdt werknemer Quick uit keldergat in Borsbeek

Een werknemer van fastfoodketen Quick is om half 9 zondagavond om onduidelijke redenen in het keldergat gevallen van het filiaal waar hij werkte. De man was aan het werk in het restaurant in de De Robianostraat in Borsbeek. Hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren, is niet duidelijk. De brandweer moest de man komen bevrijden, hij is naar het ziekenhuis gebracht.

De collega's van de man sloegen alarm na zijn val in het keldergat, maar de ambulanciers die eerst ter plaatse kwamen, kregen het slachtoffer er niet uit. Daarom riepen ze de hulp in van de brandweer. De brandweermannen konden de man, na enige tijd wel uit zijn hachelijke positie bevrijden. "Het slachtoffer bleef de hele tijd bij bewustzijn, maar is gewond naar het ziekenhuis gebracht", zegt Jessy Spoelders van politiezone Minos. 

 

Meest gelezen