Expo van LEGO in Maasmechelen: 60 modellen met miljoenen gekleurde steentjes 

Vanaf zaterdag 3 april kan je in Maasmechelen naar de belevingstentoonstelling Bricks@Terhills. Een expo van 60 unieke modellen in LEGO op een oppervlakte van 350 vierkante meter. De legofiguren zijn gemaakt door of onder leiding van stemmenimitator en humorist Dirk Denoyelle.

Het gaat om 60 legowerken naar een ontwerp van stemmenimitator en humorist Dirk Denoyelle. Hij is een van de weinige mensen met een professioneel LEGO certificaat in de wereld.  De bouwwerken zijn onderverdeeld in thema's gaande van portretten van filmsterren, tot parodieën op bekende kunstwerken, muziek, natuur, architectuur en nog veel meer. Afhankelijk van de coronamaatregelen, kan wie zelf aan de slag wil met de bouwsteentjes, bijvoorbeeld zelf een dino bouwen in de galerij “natuur”. Speciaal voor de allerkleinsten is er ook een "Zoek de dino" speurtocht doorheen het tentoonstellingsparcours. 

Verplicht inschrijven

De expo hanteert een maximum aantal bezoekers per dag. Er wordt met tijdsloten gewerkt. Om dit maximum te bewaken en het bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand in te schrijven via de website van de stad Maasmechelen. 

Meest gelezen