Grote cannabisplantage ontdekt in centrum van Lokeren

In Lokeren heeft de politie een grote cannabisplantage met zo'n 2.000 planten ontdekt. Speurders zijn daar binnengevallen in enkele gebouwen in het centrum van de stad, vlakbij het station. De Civiele Bescherming werd opgeroepen om de plantage te ontmantelen. 

In Lokeren heeft de politie een grote cannabisplantage ontdekt in de Koophandelstraat, in het centrum van de stad, vlakbij het station. Speurders vielen daar binnen in enkele gebouwen, en troffen er een professioneel ingerichte plantage aan met zo'n 2.000 planten. 

De diensten van de Civiele Bescherming kwamen deze namiddag ter plaatse om de plantage te ontmantelen. Omwonenden hadden in het verleden al vaker verdachte handelingen en personen gezien in en rond de gebouwen. Of er al arrestaties verricht zijn, is nog niet duidelijk. 

kasto80

Meest gelezen