Parko

Kortrijk ontslaat 6 parkeerwachters voor onregelmatigheden

Kortrijk ontslaat 6 parkeerwachters voor onregelmatigheden. Het schepencollege heeft ook klacht ingediend tegen hen. De 6 werknemers van het parkeerbedrijf Parko worden ervan verdacht nummerplaten van foutparkeerders te hebben doorgegeven terwijl ze niet aan het werk waren.

De verdachte feiten zijn aan het licht gekomen toen er een onregelmatigheid bij één van de parkeerwachters werd vastgesteld terwijl die aan het werk was. Daarop volgde een analyse van de werkzaamheden van alle parkeerwachters. En dat onderzoek heeft tot de 6 ontslagen en de strafklacht geleid.

Het stadsbestuur van Kortrijk wil geen commentaar geven maar benadrukt wel dat de onregelmatigheden geen gevolgen gehad hebben voor de bewoners en bezoekers die parkeren in Kortrijk.

 

Meest gelezen