Radio 2

Vrouw van 106 jaar uit Lo-Reninge geneest van corona: "Ik had het nooit verwacht"

Godelieve Voet (106) wist de voorbije jaren wel al vaker te verrassen. Ze maakte onder meer een parachutesprong. Maar ze genas nu ook van corona, ook al zag het er even heel slecht uit voor haar. 

Godelieve Voet raakte vorig jaar besmet met corona terwijl ze in een woonzorgcentrum in Ieper was. Ze belandde in het ziekenhuis, op de afdeling intensieve zorg. Het zag er dus niet zo goed uit. Haar familie moest ook afscheid nemen. Maar plots werd ze beter en kon ze het ziekenhuis verlaten. Ze verbleef een maand lang in een herstelverblijf, keerde terug naar het woonzorgcentrum, maar uiteindelijk besloot ze samen met haar familie om weer alleen te gaan wonen in Lo-Reninge.

Haar vertrek uit het rusthuis is voor ons een van de weinige positieve gevolgen van corona. We hebben onze mémé terug.

Kleinzoon Danny

Kranige vrouw

Godelieve is niet de eerste de beste. 2 jaar geleden maakte ze nog een parachutesprong voor het Eén-programma "Vandaag over een jaar". Ze ging ook op bedevaart naar Lourdes met bisschop Lode Aerts en ondernam een ballonvaart over haar geboortestreek.

Meest gelezen