JOKKO

Willy Sommers treedt op voor meer dan 80 woonzorgcentra: "Enorm veel zin in"

Voor het eerst in lange tijd staat Willy Sommers opnieuw op een podium. De zanger doet dat op vraag van het Liers cultuurcentrum. "De show wordt intussen in meer dan 80 woonzorgcentra gestreamd", zegt Sommers op Radio 2 Antwerpen.

"Het cultuurhuis van Lier organiseert vandaag een livestream van mijn concert "Sommers of '69". Ze doen dat in samenwerking met meer dan 20 andere cultuurcentra over heel Vlaanderen", vertelt zanger Willy Sommers in "Start Je Dag". "Er bleek zodanig veel belangstelling voor de show dat intussen meer dan 80 woonzorgcentra zich hebben ingeschreven voor de stream. Ik had er nog niet over nagedacht maar dat gaat al snel over meer dan 1.000 mensen. Ik kijk er enorm naar uit. De repetities met de band gingen zo goed dat het niet leek alsof we al maanden stilliggen." 

Bekijk hier het verslag van "Het Journaal" en lees voort onder de video:

Videospeler inladen...
Ik ga me zeker laten vaccineren. Door corona voelde ik me zieker dan ooit
Willy Sommers

Liefde voor het vaccin

Door zijn deelname aan het VTM-programma "Liefde voor Muziek" lijkt Willy Sommers alomtegenwoordig. "Het lied "Verlangen naar Vrijheid" dat ik gisteren bracht, kon niet beter getimed zijn. Iedereen snakt ernaar dat deze coronaperiode voorbij is", zegt Sommers. "Zelf ga ik me zeker laten vaccineren. Sinds mijn hartoperatie ben ik een risicopatiënt. We volgen strikt alle maatregelen: maskers dragen, afstand houden, handen wassen. Toch is heel mijn gezin eind oktober besmet geraakt. Ik ben nog nooit zo ziek geweest. Dat wil ik niet opnieuw meemaken", besluit Sommers. Om 14u bevrijdt Willy in Lier de muzikale leeuw uit zijn kooi om via streaming heel Vlaanderen te bereiken.  

Meest gelezen