E313 in Wommelgem versperd door houtblokken op de weg: lange files in de richting van Hasselt

Op de E313 ter hoogte van Wommelgem staan lange files in de richting van Hasselt. Oorzaak is een ongeval met een terreinwagen met aanhangwagen. Die laatste was gevuld met houtblokken en ging over de kop. De lading hout kwam op de weg terecht. Daardoor zijn de 3 rijstroken afgesloten voor het verkeer.

Om een nog onduidelijke reden ging de terreinwagen met aanhangwagen aan het slingeren en botste tegen de middenberm. De lading hout belandde op het wegdek waardoor de hele snelweg versperd raakte. De brandweer kwam ter plaatse om het puin te ruimen. 

Een takelfirma heeft de aanhangwagen intussen getakeld, maar het verkeer kan voorlopig enkel over de spitsstrook passeren en dat zorgt voor lange files. Op de hele Antwerpse ring is het aanschuiven. 

Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Meest gelezen