Uitslaande woningbrand in Viersel, geen gewonden

In Viersel bij Zandhoven is er brand uitgebroken in een woning aan de Veerstraat. Het was een heel hevige brand en de woning is totaal verloren. De bewoonster kon wel op tijd vluchten en wordt opgevangen door familie.

De brand is uitgebroken rond 15 uur. Toen de brandweer ter plaatse kwam, sloegen de vlammen al metershoog uit het dak. Het vuur was moeilijk te bestrijden omdat er roofing in brand stond onder het pannendak. De brandweer van Zandhoven kreeg bijstand van collega's uit Ranst, Wommelgem en Zoersel. Ondertussen is de situatie onder controle, maar de woning is helemaal vernield. 

De vrouw die in het huis woont, kon net op tijd ontsnappen. Ze is in shock en krijgt bijstand van de hulpdiensten. Haar familie vangt haar op.

Meest gelezen