Represented by ZUMA Press, Inc.

Na ontroerende getuigenis in "Radio gaga" maakt Marc Coucke droom waar: Leen en zoontje mogen overnachten in Pairi Daiza

In "Radio gaga" getuigde Leen gisteren hoe ze 400 dagen in het ziekenhuis lag door een vleesetende bacterie. Wekenlang zag ze haar zoontje niet. Haar grote droom? Samen met hem eens overnachten in Pairi Daiza. Marc Coucke heeft nu laten weten dat die droom uitkomt. 

Het verhaal van Leen gisteren in het televisieprogramma "Radio gaga" liet niemand onberoerd. Ze lag maar liefst 400 dagen in het ziekenhuis UZ Gent. Wat begon als een amandelontsteking eindigde in een levensbedreigende vleesetende bacterie in haar been. "'s Morgens had ik een pijnlijk plekje op mijn knie, 's avonds kon ik niet meer stappen. Ze hebben alles weggesneden van mijn been."

's Morgens had ik een pijnlijk plekje op mijn knie, 's avonds kon ik niet meer stappen

Leen

Wat het nog triester maakt: Leen is een bewust alleenstaande moeder. Haar zoontje was op dat ogenblik 16 maanden. "De eerste twee weken heb ik hem niet gezien, voor de veiligheid van ons allebei. Daarna kwam hij wel af en toe op bezoek met mijn mama. Maar door corona heb ik hem 7 weken niet mogen zien."

Wat er bovenaan haar verlanglijstje staat, vraagt Dominique Van Malder. "Naar Pairi Daiza gaan en daar blijven slapen bij de ijsberen", vertelt ze. 

Naar Pairi Daiza gaan en daar blijven slapen bij de ijsberen

Leen

Op Twitter werden er meteen berichten naar Marc Coucke gestuurd, die mee aandeelhouder is van het dierenpark. 

Amper een dag later laat Coucke weten dat de droom van Leen en Floris werkelijkheid zal worden. "Zalig, Pairi Daiza heeft toegezegd om deze droom waar te maken. Leen en Floris zullen in alle discretie een onvergetelijke ervaring meemaken."

Meest gelezen