Michel Reniers bij zijn thuiskomst in augustus
© Radio 2

Truienaar lag maanden in het ziekenhuis door corona en wil nu helpen in vaccinatiecentrum

Michel Reniers uit Sint-Truiden lag 5 maanden in het ziekenhuis na een coronabesmetting. Maar nu wil hij iets terug doen voor de maatschappij en wil hij gaan helpen in een vaccinatiecentrum. Daarnaast wijst hij erop dat we nog steeds voorzichtig moeten zijn.

"Ik heb me kandidaat gesteld als vrijwilliger om te gaan helpen in een vaccinatiecentrum, want ik wil iets terug doen voor de maatschappij", zegt Michel Reniers. "Ik vind het ook belangrijk dat mensen voorzichtig blijven, want het is nog niet voorbij. We moeten nog even op onze tanden bijten."

Stembanden blijvend aangetast

Het gaat goed met Michel, maar zijn stembanden zijn blijvend aangetast door de intubatie."Ik ben op dit moment veel beter, alleen mijn stembanden zijn fel geraakt en het praten gaat dus moeizaam. Je kan me nog wel verstaan, maar het is toch moeilijk", fluistert hij.

Meest gelezen