Radio 2

Kitsch Club in Knokke-Heist rouwt mee tijdens herdenkingsmoment voor nachtclubs

Als enige West-Vlaamse nachtclub neemt Kitsch Club in Knokke-Heist dit weekend deel aan een herdenkingsmoment omdat er al 1 jaar niet meer gedanst wordt in de discotheken. "We vragen dat mensen een bloemetje, een beertje of een foto vanop een leuk feestje komen neerleggen aan de inkom", zegt uitbater John Noseda.

Dit weekend organiseren 25 nachtclubs in ons land een herdenkingsmoment, omdat het er al 1 jaar lang muisstil blijft.  De enige nachtclub in West-Vlaanderen die deelneemt is Kitsch Club in Knokke-Heist.  "We zullen zelf voor de ingang van de club een kaarsje branden", zegt uitbater John Noseda. "De horeca krijgt stilaan perspectief maar dat geldt natuurlijk niet voor de nachtclubs. " De discotheken vragen met de actie zaterdag ook meer financiële ondersteuning van de overheid.

(Lees voort onder de foto)

Radio 2

De lijst van deelnemende nachtclubs:

 • Amigo, Gent
 • Ampere, Antwerpen
 • Bloody Louis, Brussel
 • C12, Brussel
 • Carré, Willebroek
 • Charlatan, Gent
 • Club Vaag, Antwerpen
 • Contrast Club, Gent
 • Fuse, Brussel
 • Grand Café Capital, Antwerpen
 • Ikon, Antwerpen
 • Kitsch Club, Knokke-Heist
 • Kompass Klub, Gent
 • La Cabane, Watermaal-Bosvoorde
 • Labyrinth Club, Hasselt
 • Lima, Antwerpen
 • Madame Moustache, Brussel
 • Mirano, Sint-Joost-ten-Node
 • Radar, Lokeren
 • Red & Blue, Antwerpen
 • Roxy, Antwerpen
 • Spirito, Elsene
 • The Villa, Antwerpen
 • Versuz, Hasselt
 • VK, Sint-Jans-Molenbeek

Meest gelezen