Radio 2

Brandweer rukt massaal uit in Bever voor... tuinhuis

In het domein Akrenbos in Bever is vanmorgen een tuinhuis uitgebrand. In het domein staan veel houten vakantiehuisjes. Omdat niet meteen duidelijk was wat er in brand stond, kwam de brandweer met de grote middelen ter plaatse. 

Het domein Akrenbos in Bever werd vanmorgen opgeschrikt door een hevige brand. Door de grote rookontwikkeling werd eerst gedacht dat er één van de houten vakantiehuisjes in brand stond. Maar het bleek uiteindelijk om een tuinhuis te gaan. 

Als gevolg van de onduidelijke situatie werden brandweerploegen van de zones Vlaams-Brabant West en Wallonie Picarde ter plaatse gestuurd.  De brandweerlui konden voorkomen dat het vuur oversloeg naar een nabijgelegen chalet. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. Mogelijk gaat het om een defect in de waterpomp van een vijver naast het tuinhuis.

Meest gelezen