Radio 2

Hotelgast brengt medewerkster om het leven in Sint-Pieters-Leeuw

In Ruisbroek, deelgemeente van Sint-Pieters-Leeuw, is vanmorgen een werkneemster van een Best Western-hotel om het leven gebracht. Dat meldt La Denière Heure en het nieuws wordt bevestigd door het parket Halle-Vilvoorde.

"Deze namiddag werd het lichaam aangetroffen van een 33-jarige vrouw in een hotel langs de binnenring in Ruisbroek", vertelt Gilles Blondeau van het parket. "Het blijkt te gaan om een kamermeisje dat in het hotel werkte." 

"Volgens de eerste vaststellingen is de vrouw om het leven gebracht door een 36-jarige Fransman die gevlucht was uit een psychiatrische instelling in Frankrijk", aldus Blondeau. "De man is ter plaatse opgepakt. Hij liep daar naakt rond, en vertoonde merkwaardig gedrag. Een wetsdokter gaat ter plaatse verder onderzoeken wat er precies is gebeurd. En een onderzoeksrechter is gevorderd voor moord." 

Meest gelezen