James Arthur Photography

Wie volgt Klaasje op bij K3? Laatste dag om je in te schrijven: "Al 21.500 kandidaten"

Vanavond om 20u verstrijkt de deadline om je kandidaat te stellen als opvolger van Klaasje bij K3. Radio 2 Antwerpen belde erover met bandlid Marthe De Pillecyn. "Het vertrek van Klaasje is nog altijd niet helemaal verwerkt", vertelde het Kontichs K3-tje in "Start Je Dag". 

Wie ervan droomt om in een regenboogjurk op een podium te staan voor duizenden joelende kinderen, moet snel zijn. Tot vanavond 20u kan je je inschrijven om het plekje van Klaasje bij K3 te veroveren. De Hollandse blondine kondigde een maand geleden aan dat ze de populaire meidengroep zou verlaten. "Ik heb het nieuws nog altijd niet helemaal verwerkt. Het was echt een shock", zegt K3-lid Marthe De Pillecyn in "Start Je Dag". 

"Klaasje blijft tot het einde van het jaar bij ons. Ik besef het nu nog niet helemaal maar dat zal tegen die tijd wel heftiger worden. Ons laatste optreden zal heel emotioneel zijn. Hanne, Klaasje en ik zijn hier vijf jaar geleden samen uit het niets aan begonnen. Dat schept een band die je nu met iemand anders moet opbouwen. Al heb ik daar enorm veel zin in."

Klaasjes vertrek was echt een shock. Ik heb het nog altijd niet helemaal verwerkt

Marthe van K3

21.500 Klaasjes

Studio 100 meldt aan Radio 2 Antwerpen dat er intussen ruim 21.500 kandidaten zich gemeld hebben. "Ik ben enorm verrast door dat grote aantal. Wat me nog meer verrast is dat een kwart van de gegadigden van het mannelijk geslacht is", zegt Marthe.  Zijn jongens welkom in de kleedkamer van Hanne en Marthe? "Ik denk dat we daar zeker voor moeten openstaan. De tijden veranderen. Als het een jongen  wordt, zal er bij K3 ook vanalles veranderen. Maar jongen of meisje, het maakt me niet. Ik heb maar één tip aan de kandidaten: blijf jezelf." vanaf morgen gaat een team van Studio 100 aan de slag met alle audities. De opvolg(st)er van Klaasje wordt gekozen via een televisieshow. 

Meest gelezen